Til hovedinnhold

Besøk av Kirkens SOS på SuperSpeed

Se hilsen fra Kirkens SOS  som besøkte SuperSpeed1 tidligere denne uken. Det vellykkede besøket ble satt pris på av både passasjerer og ansatte om bord.

Vi i Kirkens SOS fikk muligheten til å presentere oss og vårt arbeid om bord på SuperSpeed, mange passasjerer besøkte vår stand og ga oss gode tilbakemeldinger.

Ja, vi fikk og ros og mange godord for den frivillige innsatsen vi gjør. Vi fire som stod på standen, tre fra Kristiansand og en fra Arendal, ble faktisk litt rørt av de gode ordene vi fikk – det er vi takknemlige for.

Vi vil takke Color Line som legger til rette for at organisasjoner som Kirkens SOS kan presentere seg og fortelle om hva vi driver med. Om bord er det lett å komme i kontakt med folk, de har tid til å høre på oss og vi har tid til å høre hva folk syns og mener. Mange satte seg ned, fikk en kopp kaffe og samtalen var i gang. Det er viktig for oss å være synlige mange steder, og SuperSpeed er en flott arena i så måte.

Kirkens SOS reiste med Superspeed for å møte passasjerer og fortelle om hva de jobber med. Fra venstre: Anett Eidesund, Aslaug Galteland, Rune Jonassen, passasjesjef om bord Vidar Thorstensen og Tove Britt Eielsen.

Kirkens SOS sin vakttelefon er bemannet 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Vi tar i mot samtaler fra alle – og alle er sikret anonymitet. Vi frivillige i Kirkens SOS ønsker å være lyttende medmennesker.

For oss handler det om nestekjærlighet, håp, engasjement og frivillighet.

Kirkens SOS Agder har mellom 60 og 80 frivillige – og vi ønsker flere hjertelig velkommen.

Dersom du kunne tenke deg å bli med i vår frivillighetsgjeng, ta kontakt. På nettsiden til Kirkens SOS finnes mye informasjon om det å være frivillig – og hvordan du kan delta på digitalt opplæringskurs. På Agder tilbyr vi chat- og telefonvakter.

Å være frivillig gir ufattelige mye tilbake. Det er en god følelse å kunne hjelpe medmennesker som av ulike årsaker sliter. Vi lytter og støtter, men vi behandler ikke.

Neste år blir Kirkens SOS 50 år – og i 2025 runder Kirkens SOS Agder 50 år.

Alle små dråper